2Solar Facturatie module

Uw facturen,
klaar in een
handomdraai

Zo gemakkelijk is het: een paar kliks en uw factuur is gemaakt én verzonden. Alle klantgegevens, uren en producten, zo vanuit uw 2Solar modules op de factuur.

Ontdek meer
Group Created with Sketch. Facturatie
Snel en slim

Van goedgekeurde offerte naar complete factuur

Uren, materialen, orderregels en prijsafspraken; alle benodigde gegevens staan al in uw 2Solar platform. En met een paar muisbewegingen staan ze op de factuur. Natuurlijk opgemaakt in uw eigen huisstijl.

Variabele betaaltermijnen

Kies uw betalingstermijn

Binnen 14 dagen of binnen een maand. De betalingstermijnen zijn variabel, u kiest ze zelf. 2Solar software past zich aan naar uw facturatie- en betalingsvoorwaarden. Ook hier geldt: 100% maatwerk.
Eigen huisstijl

Facturen in uw huisstijl

Uw facturen, uw huisstijl. Zo simpel is het. Met 2Solar maakt en verstuurt u facturen in de huisstijl van uw bedrijf. Logo, kleuren, lay-out; alles is naar uw wensen vorm te geven. En het mooie is, wij programmeren het voor u.
Slimme integraties

Koppeling met bekende pakketten

2Solar software staat voor slimmer werken en samenwerken. Logisch dus dat onze software te koppelen is aan de financiële pakketten en boekhoudplatforms die u al gebruikt. Exact, AFAS, Navision, SugarCRM of SAP: verbind het met 2Solar, koppel uw data en werk efficiënter.
Handige notificaties

Op tijd en snel factureren

2Solar geeft u een seintje zodra er een factuur uit kan. De projectstatus verandert bij elke afgeronde stap in uw workflow: offerte akkoord, werkzaamheden afgerond? U of uw afdeling administratie ziet meteen. Project klaar? Factureren maar.

Snelle service & korte lijnen

Implementatie & Support

Één week gratis proberen

Offerte Created with Sketch.
Offerte
Offerte


Maak uw offertes slimmer en sneller met data uit uw legplan, automatische berekeningen en heldere templates.

Bekijk product
Oplevering 1px Created with Sketch.
Oplevering
Opleveren

Afleverdocumenten, materiaallijsten, opleverrapporten: alles bij de hand, voor u en uw mensen.

Bekijk product
SaaS100