CRM Module

CRM: Overzicht, inzicht, grip en controle

Precies wat u nodig heeft én mag verwachten van 2Solar: een CRM systeem dat voor u werkt. Meer overzicht, snelheid, grip én resultaat.

Ontdek meer
Group Created with Sketch. CRM
2Solar CRM

Alle klantdata op één plek:
slimmer werken, beter samenwerken

Klanten, projecten, relaties, verkoop: met de 2Solar CRM module heeft u alle data op één plek. Dat betekent optimaal overzicht en inzicht, voor iedere betrokkene in de keten van uw workflow. Zo wordt samenwerken heel makkelijk.

Uw eigen prijslijsten

Prijslijsten, productprijzen en staffelprijzen, u koppelt ze eenvoudig aan het CRM. Uploaden en klaar; bereken marges en verkoopprijzen in enkele kliks. Met 2Solar CRM beschikt u bovendien over een database van alle beschikbare solar producten. Een flinke tijdsbesparing voor installateurs, monteurs en inkopers.

Snelle service & korte lijnen

Implementatie & Support

Één week gratis proberen

Leads opvolgen

Al uw klanten op één plek

Elke lead is van waarde, dat weet u als geen ander. Koppel daarom uw lead bronnen en kanalen aan 2Solar. Zo verzamelt u alle gegevens op één plek en heeft u uw verkoopkansen helder in beeld. Opvolgen en kansen grijpen was nog nooit zo makkelijk!

Kanban

Slim en LEAN Kanban model

2Solar software is ontwikkeld volgens het Kanban model. Hierbij draait het om overzicht, inzicht en duidelijkheid. Onze software maakt elke fase en status van uw proces visueel in praktische modules en een helder dashboard. U en uw team zien wat er moet gebeuren, altijd en overal.

Koppelingen

Koppeling agenda

Efficiënt werken begint bij inzicht en overzicht. En bij uw agenda. Koppel daarom Outlook 365 of Google Agenda aan 2Solar – heel eenvoudig. Zo heeft iedereen in de workflow zicht op de planning, taken, afspraken en acties. Dat werkt!

Marketing automation

Is het stil rondom een lead? Wilt u een potentiële klant activeren na een verzonden offerte? Laat 2Solar automation uitvoeren (een e-mail sturen) wanneer een status langere tijd ongewijzigd is. De templates maakt u zelf, zo communiceert u altijd op een manier die bij u past.

Locatiescan: altijd leads

Een snelle weg van lead naar klant? Kies de 2Solar Locatiescan. U plaatst het kant en klare webformulier eenvoudig op uw website, bezoekers laten hun postcode en huisnummer achter en de verse lead staat direct in uw 2Solar CRM systeem. Uw actie? Opvolgen en verzilveren!

Inspectie Created with Sketch.
Inspectie
Inspectie

Elke inspectie eenvoudig op uw smartphone, tablet of laptop. Eén keer invullen, alle info bij elkaar en bij de hand.

Bekijk product
Ontwerp Created with Sketch.
Ontwerp
Ontwerp

De slimste intekenmodule: teken zonnepanelen in op actuele luchtfoto’s en maak legplannen in 3 minuten.

Bekijk product