Haal meer uit uw
sales
met het Dashboard

Real-time data voor effectieve aansturing 

ontdek meer
Group Created with Sketch. Dashboard

De juiste informatie voor strategische beslissingen

Met het dynamische Dashboard van 2Solar krijgt u direct inzicht in realtime gegevens met betrekking tot uw leads, offertes, conversies en meer. Hiermee kun u uw team goed aansturen, nauwkeuriger forecasten en bepalen wat nodig is om uw doelen te bereiken.

Uitgebreide Statistieken

Een duidelijk inzicht in de stand van zaken is essentieel voor managers, medewerkers én de toekomst van uw bedrijf. 2Solar’s Dashboard biedt de benodigde inzichten om doelgerichte beslissingen te maken. Behoud uw grip op de stand van zaken door de sales statistieken te bekijken, analyseren en beheren.

Grip op de stand van zaken 

Bepaal targets op basis van historische data  

Bepaal wat nodig is om uw doelen te behalen 

Forecast drukke periodes voor uw teams 

Aansturen van uw salesteam

Stuur uw salesteam aan met inzicht in de verkoopcijfers van uw accountmanagers. Identificeer knelpunten en succesvolle acties van lead tot getekende offerte.

Van Aanvraag tot Verkoop

Van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke conversie bieden we direct inzicht in de rendabiliteit van de verschillende bronnen van uw leads. Met een snelle blik op het Dashboard ziet u de prestaties van zowel de minst als meest kwalitatieve bronnen.

Verkoop of installeer diverse producttypes zoals zonnepanelen, batterijen of warmtepompen? Ook voor elke productcategorie ziet u de gedetailleerde verkoopcijfers. Zo kunt u op efficiënte wijze strategische beslissingen nemen als het gaat om producten.

Eenvoudig data vergelijken

Vergelijk data zoals conversies per kwartaal, en breng helder in beeld waar verbeterpunten zitten. Een praktische tool om interne processen bespreekbaar én bovenal efficiënter te maken.

Forecasten en targets

Met al de beschikbare data kunt forecasten en targets zetten voor het komende jaar. Op basis van aantal conversies weet u hoeveel leads en offertes nodig zijn om de verkoopcijfers te halen. Ook kunt u inschatten wanneer er drukke periodes aankomen, waarmee u uw teams en het verlof van uw medewerkers beter kunt inplannen.

Haal meer uit je sales

Met het dynamische Dashboard van 2Solar bent u klaar voor de uitdagingen van vandaag en benut u de kracht van realtime-inzicht om succesvolle strategieën te implementeren. Onze adviseur Willem vertelt u er graag vrijblijvend meer over.

Icon Created with Sketch.
CRM
CRM & Workflow

Klanten, projecten, relaties, verkoop: alle data op één plek. Overzicht, inzicht en grip voor iedereen in uw bedrijf.

Bekijk product
Offerte Created with Sketch.
Offerte
Offerte


Maak uw offertes slimmer en sneller met data uit uw legplan, automatische berekeningen en heldere templates.

Bekijk product
FD Gazellen 2019-2023