2Solar software

Vooroplopen met 2Solar software

Sinds 2013 is 2Solar koploper in software oplossingen voor de solarmarkt. Daar zijn we trots op. Nog trotser zijn wij wanneer ú vooroploopt. En vooruitloopt op de rest. Omdat u slimmer en sneller werkt met onze softwareoplossingen.

Ontdek meer
Onze Ambitie

Slimme oplossingen, efficiënter werken,
sneller groeien

Met 2Solar werkt u efficiënter en laat u uw bedrijf groeien. Dat is het idee achter onze CRM en ERP software. Een modulair systeem speciaal voor de zonnepanelenmarkt. Het is bovenal een maatwerkoplossing, want 2Solar beweegt mee met uw werkwijze en ambities.

Elke module helpt u vooruit. In uw proces, in de continu veranderende markt én in uw toekomst. Een duurzame toekomst, want ook dát hebben en houden wij voor ogen bij de ontwikkeling van onze software. Dat is immers waar het om draait bij zonne-energie.

Van eerste klantcontact tot intekenen van zonnepanelen, van offerte en planning tot plaatsing en facturatie. Onze oplossing biedt u overzicht, inzicht en grip op elke fase. Met 2Solar bent u vandaag al klaar voor morgen.

0
Specialisten werken elke dag aan een nóg slimmer en efficiënter 2Solar
0
Installateurs, planners, verkopers en managers werken met 2Solar software
0
Muisclicks per dag om onze software up-to-date te houden
Onze cultuur

Samenwerken,
het zit ons in de genen

De beste oplossingen bedenk en bouw je samen. Dat is onze ervaring én werkwijze. Samenwerken zit ons namelijk in de genen. Want we weten: de optelsom van onze kennis, inzichten en passie zorgt voor innovatieve resultaten.

De samenwerking zoeken wij ook buiten 2Solar. Verkopers, schouwers, monteurs, planners, werkvoorbereiders: we spreken met elke speler in de solarmarkt en halen onze input rechtstreeks bij onze klanten. U weet immers het best waar u écht mee geholpen bent.

Zo zetten we behoeften om in software die werkelijk werkt. Voor de markt en bovenal voor u.

Snelle service & korte lijnen

Implementatie & Support

Twee weken gratis proberen