2Solar by Sollit

Vooroplopen met 2Solar by Sollit

Sinds 2013 is 2Solar koploper in software oplossingen voor installatiebedrijven. Daar zijn we trots op. Nog trotser zijn wij wanneer ú vooroploopt. En vooruitloopt op de rest. Omdat u slimmer en sneller werkt met onze softwareoplossingen.

Ontdek meer
SaaS100
Onze Ambitie

Slimme oplossingen, efficiënter werken,
sneller groeien

Onze missie is om de transitie naar duurzame energie te versnellen. Dit doen we door de bedrijven van de energietransitie te ondersteunen met een slim en gebruiksvriendelijk all-in-one softwareplatform.

Al meer dan tien jaar ondersteunt 2Solar by Sollit meer dan 850 bedrijven die zich bezighouden met de verkoop, installatie en het servicen van zonne-energiesystemen. Ons doel is om onze klanten te blijven helpen bij het genereren van structurele omzet- en winstgroei. In de afgelopen anderhalf jaar hebben we de functionaliteit van ons platform verder uitgebreid. Het biedt nu de mogelijkheid om meerdere duurzame energieproducten zoals warmtepompen, laadpalen en batterijen te verkopen, installeren en servicen. Dit is ook de reden dat we onze naam gaan veranderen. Lees er meer over op deze pagina.

Van klantcontact tot facturatie, onze software geeft overzicht, inzicht en grip op elk proces. Met 2Solar by Sollit werkt u efficiënter en laat u uw bedrijf groeien. Bovendien is ons modulaire systeem een maatwerkoplossing, die groeit mee met uw bedrijf.

0
Specialisten werken elke dag aan een nóg slimmer en efficiënter 2Solar
0
Installateurs, planners, verkopers en managers werken met 2Solar by Sollit
0
Muisclicks per dag om onze software up-to-date te houden
Onze cultuur

Samenwerken,
het zit ons in de genen

De beste oplossingen bedenken- en bouwen samen. Dat is onze ervaring én werkwijze. Samenwerken zit ons namelijk in de genen. Want we weten: de optelsom van onze kennis, inzichten en passie zorgt voor innovatieve resultaten.

De samenwerking zoeken wij ook buiten 2Solar. Verkopers, schouwers, monteurs, planners, werkvoorbereiders: we spreken met elke speler in de solarmarkt en halen onze input rechtstreeks bij onze klanten. U weet immers het best waar u écht mee geholpen bent.

Zo zetten we behoeften om in software die werkelijk werkt. Voor de markt en bovenal voor u.

Snelle service & korte lijnen

Implementatie & Support

Twee weken gratis proberen