2Solar Inspectie module

Digitale inspectie,
voor de installateur
van vandaag

Vergeet papier, ga digitaal. Vanaf nu doet u elke inspectie eenvoudig op uw smartphone, tablet of laptop. Eén keer invullen, alle info bij elkaar en bij de hand.

ontdek meer
Group Created with Sketch. Inspectie
Digitaal en in de cloud

Uw inspectieformulier en alle data altijd bij de hand

Werk sneller en slimmer met de 2Solar Inspectie module. Van inspectie tot opleverrapport, elke stap is digitaal. Uw smartphone of tablet is uw inspectieformulier, zo heeft u het altijd op zak. Waar en wanneer u de inspectie ook opneemt of de informatie raadpleegt.

Digitaal inspectieformulier

Digitaal is het helemaal. Vooral wanneer het om de inspectie gaat, kiest u voor gemak en duidelijkheid. Het digitale inspectieformulier is online toegankelijk via uw tablet of mobiel, heeft heldere invulvelden én is volledig aan te passen naar uw werkwijze. Speciaal voor de installateur van vandaag en morgen.
Aanpasbaar

Pas aan naar uw wensen

Uw werkwijze en wensen staan voorop bij 2Solar. De inspectieformulieren zijn daarom volledig aan te passen naar hoe u het liefst en gemakkelijkst werkt. Invulvelden die u niet nodig heeft, halen we weg. En wat u mist, voegen we toe. Maatwerk dus. Dat werkt altijd het best!

Uw data direct in 2Solar

Waar u de digitale inspectie ook opneemt, alle data die u invoert staat meteen in 2Solar. Locatiegegevens, specificaties en foto’s, alles is beschikbaar voor de volgende stap in uw workflow. Op één plek verzameld, dus bereikbaar voor u en uw collega’s. Voor de salesafdeling bijvoorbeeld, offertes zijn zo gemaakt!

Snelle service & korte lijnen

Implementatie & Support

Eén week gratis proberen

AS BUILT

Integratiepartner AS BUILT

Met AS BUILT krijgt u een digitaal rapport met inzicht in mogelijke meerkosten, de benodigde materialen en installatiemethoden. Zij inspecteren grondig de elektrische installatie, bezorgen dakafmetingen, controleren de dakconditie, bepalen de kabeltrajecten en de optimale locatie voor omvormers/batterijen.

Met de koppeling van AS BUILT kunt u nu gemakkelijk vanuit 2Solar een aanvraag doen en de voortgang van de opdracht bijhouden. Lees hier meer.

Alle foto’s direct uploaden

Alle foto’s die u tijdens de inspectie maakt, zet u meteen in 2Solar. Snel uploaden, direct bij de juiste klant en het juiste project. En beschikbaar voor al uw collega’s. Foto’s bewaren op uw mobiel is dus echt niet meer nodig. Dat scheelt tijd en ruimte.

Voor smartphone en tablet

Geen papier, maar gewoon op uw tablet of smartphone. Die heeft u toch altijd bij u. 2Solar inspectieformulieren zijn compatible met vrijwel elk device. Zo heeft u eigenlijk uw kantoor op zak. Praktisch dus, voor u en uw collega’s, want alle data staat meteen – en veilig! – op de server.
Ontwerp Created with Sketch.
Ontwerp
Ontwerp

De slimste intekenmodule: teken zonnepanelen in op actuele luchtfoto’s en maak legplannen in 3 minuten.

Bekijk product
Offerte Created with Sketch.
Offerte
Offerte

Maak uw offertes slimmer en sneller met data uit uw legplan, automatische berekeningen en heldere templates.

Bekijk product