Werken bij

Help mee de
verduurzaming
te versnellen

Open posities bekijken
Solid growth

Werken bij 2Solar. Doe jij mee?

Onze ambitie is om het #1 softwareplatform voor de duurzame energiemarkt in Europa te worden. Met ons Sustainable Business Platform zijn we de ruggengraat van vele organisaties die meebouwen aan de energietransitie.

Als ondernemers, met oog voor innovatie, pionieren we onze nieuwe ideeën tot realiteit. We bieden mooie kansen voor slimme en ambitieuze professionals die impact willen maken met betekenisvolle uitdagingen op wereldwijde schaal.

We maken onze klanten betere ondernemers door hen erin te laten slagen om efficiënter te werken, sneller te groeien en een duurzamere business te worden. Voor nu en in de toekomst.

Open jobs

Wil jij werken bij een bedrijf dat bijdraagt aan de energietransitie? Bekijk dan of er een uitdaging voor jou tussenzit.

Vind jouw uitdaging

Redenen om bij 2Solar te komen werken

“Gave software bouwen en zaken automatiseren vind ik mooi. Dat kun je natuurlijk bij veel bedrijven vinden, maar ik werk bij 2Solar om het mooie platform. De duurzame energiemarkt is erg tof en 2Solar is een écht softwarebedrijf.”

“De energie die je binnen 2Solar voelt werkt enorm aanstekelijk. De fase waarin we als organisatie zitten zorgt ervoor dat je impact groot is en je je in een razend tempo kunt ontwikkelen. We werken niet alleen elke dag aan het verder ontwikkelen van 2Solar en onze software, maar leveren samen met onze klanten ook een positieve bijdrage aan de energietransitie.”

Patrick

“2Solar bevindt zich op een spannend punt waarbij ik overtuigd ben dat – met het maken van de juiste stappen – de onderneming kan uitgroeien tot een succesvolle internationale speler. Ik vind het fantastisch om deel te kunnen nemen aan dit toekomstbeeld, gaandeweg het nodige te leren en de mogelijkheid te hebben om bij te dragen aan het succes.”

Ontdek ons hele team

2Solar verhalen

Open jobs

0
Cups of Coffee
0
Commits
0
Colleagues
0
Awards